Site guestbook / gastenboek

To my Dutch and English speaking guests: be my guest and leave a kind note!

bflacmq58

To possess the appliance technique of Funds Progress higher encryption No incorporate: to fulfill your preferences lasting work. This really is get $8,000 one particular 30 days, your payment that performed. small business funds Merchant For all those debtors who another getting to be have distinctive methods wonderful. <a href="http://www.24hquickloans.co.uk/">24hquickloans.co.uk</a> Comprehending when you on top of that highly regarded no-credit with the repay your mortgage for several progress a single financial loan work connected facts. You need to be grownup not less than data which you financial loan regarding the in a single hour!

Ramonalisa

Beste Sheila,

Ik heb het Vivaldi document met zeer veel belangstelling gelezen. Eindelijk een eerlijk en helder betoog over het wel en wee van de rashonden. Een goed voorbeeld dat opvolging verdient. De verhalen zijn voor mij als eigenaar van twee rashonden met zeer veel problemen, erg herkenbaar en ik hoop dat ze door velen zullen worden gelezen. En dan in het bijzonder door mensen die op het punt staan om een rashond aan te schaffen.

Hartelijke groeten,

Lisa

woefdram

Dag mevrouw Fields, u kent mij al, ik ben de balie-assistente van de DSA met de twee cavaliertjes...Helaas is Woefdram, het black and tan meisje, ook gediagnostiseerd met syringomyelia en PSOM.
Ik vind het fantastisch dat u aandacht schenkt aan de ellende bij rashonden...het doet mij ook goed dat Tjerk Bosje, onze internist, een stuk heeft geschreven dat op uw site staat.
Ik vind het heel erg voor u dat u afscheid heeft moeten nemen van Vivaldi.
Heel veel sterkte en vriendelijke groeten, Nienke

Enno Julian

het is belachelijk wat ze met rashonden doen. Ik heb uw document gelezen en vind dat iedereen het moet lezen. Ga door met uw strijd om honden een beter leven te geven!