De Bestemming

sheilafields.com de bestemming bookcover
Language: 
Dutch
Publication date: 
2006

De Tweede Wereldoorlog is voor de jonge Sally één groot avontuur. Om aan de bombardementen op Londen te ontsnappen wordt ze in een pleeggezin in het dorpje Chrishall geplaatst, waar ze al snel iedereen kent. Sally's grootste angst is dat er een einde aan de oorlog zal komen, zodat zij terug moet naar haar ouders in Londen. Maar die dag komt onvermijdelijk, en een verdrietige Sally belooft haar pleegouders Fred en Jessie dat ze later een boek over hen zal schrijven; zij zal ze beroemd maken!

Jaren later gaat Sally op vakantie naar Amsterdam. Ze valt als een blok voor de charme van een jonge Nederlandse onderwijzer, met wie ze drie jaar later trouwt. Sally begint haar eigen marketingbedrijf en de gedachte aan haar boek raakt op de achtergrond. Maar dan slaat het noodlot toe. Sally krijgt een vreselijk ongeluk, dat ze bijna niet overleeft. Slechts één gedachte houdt haar op de been: haar belofte aan Jessie en Fred. Ze moet en zal het boek schrijven dat hen beroemd zal maken....

 


De Bestemming is verkrijgbaar in iedere boekhandel. De Bestemming is ook online verkrijgbaar, via bol.com 

U kunt het boek binnenkort ook online bestellen in de Sheila Fields Bookstore op deze website.


 

Sheila Fields - Sallybone

De Bestemming is ook in het Engels verschenen onder de titel Sally Bone, lees hier meer over de Engelse versie:  Sallybone van Sheila Fields .